Kouluttaudu nyt syksyllä verkkokursseilla

Kaksi upeaa kokonaisuutta ulkona opettamiseen liittyen nyt tarjolla, kurkkaa kurssit ja lähde oppimaan sekä saamaan ideoita! Voit aloittaa kurssit milloin vain, ja jatkaa myöhemmin siitä mihin jäit.

Vahvasti kohti ulkoluokkaa -verkkokurssi

“Sain valtavasti uusia ideoita, mitä kaikkea luonnossa voi oppilaiden kanssa tehdä.”

Kurssi on 2 op laajuinen ja antaa monipuolisia käytännön vinkkejä ulko-opetukseen. Sen voi suorittaa itsenäisesti omalla ajalla ja täysin maksutta.

Kurssin ovat toteuttaneet yhteistyössä Ulko-opet ry ja Suomen ympäristöopisto SYKLI. Kurssi tarjolla vuoden 2023 loppuun.

Klikkaa itsesi kurssille! 

Ulkona oppimisen verkkokurssi

Pari ulko-opea koosti monen ulko-open ideoita yhteen ja nyt on teidän kaikkien saatavilla on ilmainen oppimiskokonaisuus liittyen niin ulkona opettamisen käytänteisiin kuin kaikkiin vuodenaikoihin. Kurssi on ihanan tiivis paketti täynnä ulkona oppimisen iloa ja ideoita, kurkkaa vaikka heti!

Kurssille pääsee suoraan Wilmasta (Wilma Links) tai täältä. 

Kurssi on maksuton, mutta sille täytyy rekisteröityä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, tee se aluksi täällä.

Tämä AVI:n kanssa yhteistyössä tehty kurssikokonaisuus on ainakin vuoden 2023 loppuun, mahdollisesti myös sen jälkeenkin.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂