Arvonta – jaa vinkkisi Ulkoluokkapäivään

17.5.2024
Nyt on mahtava hetki jakaa oma vinkkisi Ulkoluokkapäivään ja voittaa @seikkailutaidekoulu :n ihanat jokaisenoikeuskortit💚
Miten osallistun kisaan:
💚 Seuraa @ulkoluokkapaiva Instassa / Facessa
💚 Jaa oma vinkkisi, mitä kivaa voi tehdä Ulkoluokkapäivänä
💚 jokainen kommentti Ulkoluokkapäivän instassa ja Ulko-opet FB ryhmässä on oma arpansa (ELI VAIN NÄISSÄ KAHDESSA PAIKASSA VOIT OSALLISTUA, jos et ole vielä Ulko-opet ryhmässä niin ei hätää, hyväksymme uusia jäseniä vähintään kerran päivässä
💚FB ryhmässä jaetut kuvat ovat myös oma arpansa (ei lasten kasvoja ilman kuvauslupaa)
💚 Arvonta suoritetaan 26.5.2024 kello 22.00 eli Ulkoluokkapäivän jälkeen ehtii vielä mukaan! Palkitsemme kaksi vinkkien jakajaa🌱
💚 Tuttuun tapaan FB tai Instagram eivät ole kisassa osallisena
Onnea kisaan ja ihania ulkona oppimisen hetkiä🤗

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂