Toukokuu on täynnä ulkona oppimisen riemua!

5.5.2022
Kurkkaa ideoita ja materiaaleja sekä nauti ulkona opettamisen hetkistä!
16.-22.5. Lasten lintuviikko 🦆🦅🦉🦢
MAPPAan on koottu teemapäiviin tarkoitettuja maksuttomia ja monille eri kohderyhmille soveltuvia oppimateriaaleja ja toimintavinkkejä teemareppuihin: https://mappa.fi/fi/reput
Lisää vinkkejä löydät myös esimerkiksi hakusanoilla ulkoluokkapäivä, metsäretki tai lintuviikko.
Lasten lintuviikon järjestää BirdLife Suomi, Ulkoluokkapäivän järjetää Ulko-opet ry ja Suomen lasten metsäretkipäivän Helsingin Yliopiston Kasvatustieteiden osaston biologian didaktiikan tutkimusryhmä.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂