#suurennuslasiulkona

19.5.2021
KILPAILU!
Ulkona voi olla vaikka minkälaisia suurennuslaseja, niinpä voit olla mukana kilpailussa postaamalla kuvan teidän suurennuslasista (tai FB:n puolella jakamalla kuvan kommentteihin) #suurennuslasiulkona
Haastammekin kaikki rakentamaan oman suurennuslasin ja kertomaan omasta ryhmästä ja mitä omasta lähimetsästä löytyy🔎
Suurennuslaseja on päästy kokeilemaan niin Jokivarren koululla Vantaalla ykkösten kanssa kuin Elomaan koulun eskariryhmä kanssa Hirvensalmella😀
Eskarit valmistautuivat Ulkoluokkapäivään rakentamalla jättikokoisen suurennuslasin. Lasin läpi näkyi sisilisko. Ykkösillä puolestaan valmistautui montakin suurennuslasia, osassa tarkkailtiin kiviä, osassa kasveja ja sammakkokin pomppi suurrennuslasien luona 🦎🐸
Ihana nähdä, mitä teidän suurennuslaseista löytyykään!
Palkintona ihania @kupilka_official lusikoita ❤️
Tägää julkaisuusi myös  #ulkoluokkapäivä niin olet mukana ihanien @kupilka_official lusikoiden arvonnassa😀
Aikaa osallistua on sunnuntaihin 23.5. yöhön asti🥳

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂