Ulkoluokkapäivään yhdessä valmistautumista

12.4.2021
Etätapaamiset Ulkoluokkapäivän tueksi, yhteistyössä Suomen Ladun kanssa huhtikuussa ja toukokuussa, ilmoittaudu mukaan!
Odotamme kaikki innolla, että pääsemme taas tapaamaan kasvotusten Ulko-opejen paikallisissa tapaamisissa. Sitä odotellessa tervetuloa mukaan Ulko-opejen etätapaamisiin😀
15.4. 18.30-20.00 Ideoita ja materiaaleja ulkona oppimisen tueksi. Esittelemme mitä eri ulko-opeilla on mukana matkassa, sekä kuulemme ajatuksia, siitä miten kurssien antia voi hyödyntää vaikka läpi vuoden. Ilmoitautuminen: https://www.lyyti.in/ulkoluokkapaiva15_04_2021
11.5. 18.00-19.30 Uskallatko kokeilla uutta? Vinkkejä ja ajatuksia niin ensimmäistä kertaa ulos oppimaan lähteville kuin niille, joilla se on on jo osana arkea. Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/ulkoluokkapaiva11_5_2021
Huomaa tapaamisten eri aloitusaika.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂