My2050 seikkailupeli ilmastonmuutoksesta ja tulevaisuudesta

12.4.2021

Peli soveltuu kaikille 12-vuotiaista toisen asteen opiskelijoihin.

 

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen. Peli kuljettaa pelaajia Helsingissä Töölönlahdella, Vantaan Tikkurilassa Heurekan ympäristössä, Espoossa Espoon keskuksessa tai Tampereella Tammerkosken varressa ja Näsinpuistossa. Peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla ilmaissovelluksella. Peliaikaa on tunti, jonka aikana pelaajat tutustuvat 2050-lukulaisen tubettajan Niha Been, tarinaan ja keräävät mahdollisimman paljon pisteita ja saavutuksia ratkomalla hauskoja pulmatehtäviä.

 

Peli johdattaa pelaajat tutustumaan ilmastonmuutoksen muokkaamaan tulevaisuuteen. Peli tarjoaa pelaajille tietoa ilmastonmuutoksessa laajana yhteiskunnallisena ilmiönä mielenkiintoisessa uudenlaisessa muodossa sekä innostaa perehtymään ilmastonmuutokseen ja toimimaan sen hillitsemiseksi. Peli soveltuu hyvin niin luonnontieteiden opetukseen kuin vaikkapa liikunta- tai yhteiskunnallisten aineiden tunnille. Englanninkielinen peliversio sopii englannin opetukseen. Peliä voivat itsenäisesti pelata kaikki 6-luokkalaisista lähtien.

 
Lisätietoa ja tarkemmat peliohjeet (myös englanniksi) löytyvät osoitteesta: www.my2050.fi/pelaa. Osoitteesta ladattavissa myös erilliset opettajille suunnatut ohjeet, joissa mukana myös lisämateriaalia ilmastonmuutoksen käsittelyyn pelin jälkeen tai kotiläksyksi.

Yhteystiedot: info@my2050.fi. My2050 sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/my2050peli, instagram: @nihabee, #My2050

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂