Ulkona tapahtuva opetus- video

25.10.2020

Suomen Latu lastentoiminta ja Ulko-opet ry tekivät yhdessä FB-live lähetyksen, jossa käsiteltiin ulkona tapahtuvaa oppimista. Mistä voi aloittaa ja mitä tehdä ulkona, miksi ulos oikestaan kannattaa edes mennä oppimaan ja mistä voi saada vinkkejä, näitä ja monia muita aiheita käsittelyssä!

Katso video   ja inspiroidu sekä vinkkaa myös muille kiinnostuneille!

Vinkkejä ulkona opettamiseen Viisi askelta ulko-opetukseen

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂