Kiitos kaikille Ulkoluokkapäivään osallistuneille

9.7.2020

Lämmin kiitos kaikille kevään 2020 Ulkoluokkapäivään osallistuneille!

Meitä oli Suomessa yhteensä 13 500 ilmoittautunutta, ihan mahtavaa miten paljon huolimatta Korona-kevään kaikista haasteista. Muistakaa jakaa kokemuksianne ja vinkkejänne tunnisteella #ulkoluokkapäivä sekä liittyä Ulko-opet ja Ulko-ope ry Facebook-ryhmiin. Syksyllä 5.11.202o vietetään seuraavaa Ulkoluokkapäivää, muistakaa ilmoittautua mukaan!

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂