Hyvää Ulkoluokkapäivää!

14.5.2020

Toivottavasti teillä on ollut tänään ihania hetkiä ulkona oppimisen parissa!

Suomessa Ulkoluokkapäivään tähän mennessä osallistuneita on nyt yli 60 000, kiitos teille kaikille että olette näyttämässä että meillä Suomessa arvostetaan ulkona oppimista ja leikkimistä🤗

Jos ilmoittautuminen unohtui niin vielä voit ilmoittautua kansainväliseen liikkeeseen osoitteessa https://ulkoluokkapaiva.org

Ja muistakaa, että ulkoluokkapäivää voi viettää muinakin päivinä, vaikka joka päivä!

#ulkoluokkapäivä
#outdoorclassroomday
#leikkisäluonto
#ulkoopet
#suomenlatu

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂