Ulkoluokkapäivän suunnittelua yhdessä

4.5.2020

Ulkoluokka-päivä toteutuu tavalla tai toisella riippuen vallitsevista olosuhteista. Miten sinä aiot viettää ulkoluokka-päivää?
🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
Ulko-opet ry järjestää Ulkoluokka-päivän etkot viikkoa aiemmin eli torstaina 7.5.2020 klo 18. Ulkoluokka-päivän etkot järjestetään etänä Meet-sovelluksen kautta (https://meet.google.com/jsr-sxzt-sjy)
Keitä termariin lämmintä juomaa, ota istuinalusta tai riippumatto mukaan, etsi metsästä mukava paikka ja laita luurit korville. Ulko-opet ry:n hallituksen jäsenet kertovat vinkkejä ulkoluokka-päivän toteutukseen ja kuullaan myös Ulkoluokka-päivän kansainväliset terveiset.
Ollaan yhdessä ulkona etänä! Tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa!
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
Jos haluat etukäteen esittää kysymyksiä tai ehdottaa etkoilla esiin nostettavia asioita, niin laita sähköpostia a_hakkarainen(at)hotmail.com

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂