Ulkoluokkapäivää tehdään Suomen Ladun kanssa yhteistyössä

4.5.2020

FEE Suomen Ympäristökasvatus-lehdessä kerrotaan Suomen Ladun matalan kynnyksen ympäristövaikuttamaisesta

Suomen Ladun ympäristökasvatuksen tarjonta ulottuu kuitenkin vauvasta vaariin. Perusarvoissa kulkee ajatus osallisuudesta ja kestävästä elämäntavasta.

Suomen Latu koostuu 185 jäsenyhdistyksestä. Uusimpiin kuuluu tällä hetkellä Ulko-opet ry. Heidän kauttaan organisoidaan tänä keväänä myös Ulkoluokkapäivää. Teemapäivä on 14.5., mutta varsinaisen päivän viettoa merkittävämpää on saada yhä useampi ryhmä ulos oppimaan ja leikkimään. Jotta saamme osoitettua koko maailmalle Suomen osaamisen tässäkin asiassa, organisaatio toivoo kirjattavan osallistumiset ulkoluokkapäivän verkkosivuille.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂