Ulkoluokkapäivä lähestyy

4.5.2020

Ulkoluokkapäivän kuulumisia Liikuttaja-verkkolehdessä

Tänä vuonna Ulkoluokkapäivän teemana on leikkisä luonto. Poikkeustilanteen takia vain harvassa maassa lapset saavat nyt ulkoilla ja silloin leikkisä luonto voi tulla sisälle. Suomessa saa ulkoilla ja niinpä voimme lähteä ulos etsimään leikkisää luontoa, niin luonnosta kuin itsestämme. Luonnossa kannattaa kulkea seikkailusilmin. Silloin voi havaita vaikka esihistoriallisia petoja puista.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂