Ulkoluokkapäivä tulee taas!

14.11.2018

Kansainvälistä Ulkoluokkapäivää vietetään taas ensi keväänä 23.5.2019! Silloin lähdetään yhdessä ulos leikkimään, oppimaan ja retkeilemään! Tapahtumapäivää vietetään jälleen yhdessä Suomen lasten metsäretkipäivän kanssa.

Viime keväänä Ulkoluokkapäivään osallistui Suomessa yli 20 500 lasta ja maailmanlaajuisesti ulkona leikki ja oppi yli 1,7 miljoona lasta! Kuinkakohan monta lasta ensi keväänä lähteekään yhdessä ulos? Ilmoita koulusi, päiväkotisi tai ryhmäsi mukaan jo tänään ja innosta muutkin viemään lapset ja nuoret ulos!

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂