Ulkoluokkapäivä tulee taas!

14.11.2018

Kansainvälistä Ulkoluokkapäivää vietetään taas ensi keväänä 23.5.2019! Silloin lähdetään yhdessä ulos leikkimään, oppimaan ja retkeilemään! Tapahtumapäivää vietetään jälleen yhdessä Suomen lasten metsäretkipäivän kanssa.

Viime keväänä Ulkoluokkapäivään osallistui Suomessa yli 20 500 lasta ja maailmanlaajuisesti ulkona leikki ja oppi yli 1,7 miljoona lasta! Kuinkakohan monta lasta ensi keväänä lähteekään yhdessä ulos? Ilmoita koulusi, päiväkotisi tai ryhmäsi mukaan jo tänään ja innosta muutkin viemään lapset ja nuoret ulos!

Jihuu! Täydet pisteet ilmoittautumisestasi!

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea saattekaan tehtyä tämän päivän aikana! Voitko ystävällisesti jakaa tämän työtovereillesi sekä ystävillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Jihuu! Täydet pisteet ilmoittautumisestasi!

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea saattekaan tehtyä tämän päivän aikana! Voitko ystävällisesti jakaa tämän työtovereillesi sekä ystävillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

KIITOS LAATUA ULKOKÄYTTÖÖNPÄIVÄ!

Lähetämme sinulle uutiskirjeen pian. Aika pelata on kriittinen jokaiselle lapselle – jakaa hetket meille merkitsemällä #Ulkoluokkapäivä ja tekemällä joka päivä päivässä oppimaan ja pelaamaan ulkona!

KIITOSKÄYTÄT ULKOLUOKKAPÄIVÄ!

Kiitos liitymisestä liikkeen kanssa emme voi odottaa, mitä näet päivällä! Jaa tämä kollegoillesi ja ystävillesi, jotta voimme auttaa jokaista lasta tulemaan ulkona oppimaan ja pelaamaan joka päivä. 🙂 Katso päiväkohtaisia resursseja välilehtiä – ja tee oppimista ja leikkiä joka päivä!