Vau mikä Ulkoluokkapäivä!

22.5.2018
Viime viikon torstaina yli 20 500 lasta ympäri Suomen vietti Ulkoluokkapäivää ja Suomen lasten metsäretkipäivää. Maailmanlaajuisesti yhdessä ulos lähti yli 1,7 miljoona lasta. Valtaisa kiitos kaikille osallistuneille ja yhteistyökumppaneille!
Ulkoluokkapäivänä leikittiin, bongattiin lintuja, laskettiin matematiikkaa, kirjoitettiin satuja, taiteiltiin, retkeiltiin ja vaikka mitä muuta!
Kampanjakoordinaattori pääsi myös ulkoilemaan tapahtumapäivänä. Kirkkonummella Kartanonrannan koulun 5A-luokka lähti metsään tekemään hauskoja, matematiikalla höystettyjä tehtäviä ja pelaamaan metsäviestiä. Ymmerstan päiväkodin eskariryhmä Rakuuna vietti Ulkoluokkapäivää Villa Elfvikin luontotalolla Espoossa. Rakuunat tutustuivat lintujen elämään lintutornista kiikaroimalla ja ohjaajien ideoiman lintuleikin siivittämänä. Nauru raikui ja linnut tulivat tutuksi!
Kurkkaa Inspiroidu-osiosta sekä Facebookista ja Instagramista, mitä kaikkea meillä ja muualla maailmassa tehtiin ulkona. Voit Muista myös jakaa omat kokemuksesi ja vinkkisi tarinoin ja kuvin tunnuksilla #ulkoluokkapäivä #OutdoorClassroomDay #yhdessäulos.
Ulkoluokkapäivää vietetään taas ensi vuoden toukokuussa – tule mukaan!
Kuva: FEE Suomi/ Pihla Salminen – Rakuuna-ryhmä pohtii linnunpoikasten käyttäytymistä Villa Elfvikin luontotalolla.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂