Vau mikä Ulkoluokkapäivä!

22.5.2018
Viime viikon torstaina yli 20 500 lasta ympäri Suomen vietti Ulkoluokkapäivää ja Suomen lasten metsäretkipäivää. Maailmanlaajuisesti yhdessä ulos lähti yli 1,7 miljoona lasta. Valtaisa kiitos kaikille osallistuneille ja yhteistyökumppaneille!
Ulkoluokkapäivänä leikittiin, bongattiin lintuja, laskettiin matematiikkaa, kirjoitettiin satuja, taiteiltiin, retkeiltiin ja vaikka mitä muuta!
Kampanjakoordinaattori pääsi myös ulkoilemaan tapahtumapäivänä. Kirkkonummella Kartanonrannan koulun 5A-luokka lähti metsään tekemään hauskoja, matematiikalla höystettyjä tehtäviä ja pelaamaan metsäviestiä. Ymmerstan päiväkodin eskariryhmä Rakuuna vietti Ulkoluokkapäivää Villa Elfvikin luontotalolla Espoossa. Rakuunat tutustuivat lintujen elämään lintutornista kiikaroimalla ja ohjaajien ideoiman lintuleikin siivittämänä. Nauru raikui ja linnut tulivat tutuksi!
Kurkkaa Inspiroidu-osiosta sekä Facebookista ja Instagramista, mitä kaikkea meillä ja muualla maailmassa tehtiin ulkona. Voit Muista myös jakaa omat kokemuksesi ja vinkkisi tarinoin ja kuvin tunnuksilla #ulkoluokkapäivä #OutdoorClassroomDay #yhdessäulos.
Ulkoluokkapäivää vietetään taas ensi vuoden toukokuussa – tule mukaan!
Kuva: FEE Suomi/ Pihla Salminen – Rakuuna-ryhmä pohtii linnunpoikasten käyttäytymistä Villa Elfvikin luontotalolla.

Jihuu! Täydet pisteet ilmoittautumisestasi!

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea saattekaan tehtyä tämän päivän aikana! Voitko ystävällisesti jakaa tämän työtovereillesi sekä ystävillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Jihuu! Täydet pisteet ilmoittautumisestasi!

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea saattekaan tehtyä tämän päivän aikana! Voitko ystävällisesti jakaa tämän työtovereillesi sekä ystävillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

KIITOS LAATUA ULKOKÄYTTÖÖNPÄIVÄ!

Lähetämme sinulle uutiskirjeen pian. Aika pelata on kriittinen jokaiselle lapselle – jakaa hetket meille merkitsemällä #Ulkoluokkapäivä ja tekemällä joka päivä päivässä oppimaan ja pelaamaan ulkona!

KIITOSKÄYTÄT ULKOLUOKKAPÄIVÄ!

Kiitos liitymisestä liikkeen kanssa emme voi odottaa, mitä näet päivällä! Jaa tämä kollegoillesi ja ystävillesi, jotta voimme auttaa jokaista lasta tulemaan ulkona oppimaan ja pelaamaan joka päivä. 🙂 Katso päiväkohtaisia resursseja välilehtiä – ja tee oppimista ja leikkiä joka päivä!