Ulkoluokkapäivä on tänään!

17.5.2018

Kansainvälistä Ulkoluokkapäivää (Outdoor Classroom Day) vietetään tänään yhdessä Suomen lasten metsäretkipäivän kanssa. Yhdessä ulos leikkimään, oppimaan ja retkeilemään on lähdössä 20 154 lasta kouluissa ja päiväkodeissa ympäri Suomen! Maailmanlaajuisesti Ulkoluokkapäivään osallistuu yli 1,7 miljoonaa lasta.

Voit seurata päivän tapahtumia  Inspiroidu-osiossa ja Facebook-sivuillamme. Jaa myös omat kokemuksesi ja vinkkisi sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #ulkoluokkapäivä #outdoorclassroomday #yhdessäulos. Upeaa nähdä, mitä kaikkea tänään tehdään yhdessä ulkona!

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂