Ulkoluokkapäivä on tänään!

17.5.2018

Kansainvälistä Ulkoluokkapäivää (Outdoor Classroom Day) vietetään tänään yhdessä Suomen lasten metsäretkipäivän kanssa. Yhdessä ulos leikkimään, oppimaan ja retkeilemään on lähdössä 20 154 lasta kouluissa ja päiväkodeissa ympäri Suomen! Maailmanlaajuisesti Ulkoluokkapäivään osallistuu yli 1,7 miljoonaa lasta.

Voit seurata päivän tapahtumia  Inspiroidu-osiossa ja Facebook-sivuillamme. Jaa myös omat kokemuksesi ja vinkkisi sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #ulkoluokkapäivä #outdoorclassroomday #yhdessäulos. Upeaa nähdä, mitä kaikkea tänään tehdään yhdessä ulkona!

Jihuu! Täydet pisteet ilmoittautumisestasi!

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea saattekaan tehtyä tämän päivän aikana! Voitko ystävällisesti jakaa tämän työtovereillesi sekä ystävillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Jihuu! Täydet pisteet ilmoittautumisestasi!

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea saattekaan tehtyä tämän päivän aikana! Voitko ystävällisesti jakaa tämän työtovereillesi sekä ystävillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

KIITOS LAATUA ULKOKÄYTTÖÖNPÄIVÄ!

Lähetämme sinulle uutiskirjeen pian. Aika pelata on kriittinen jokaiselle lapselle – jakaa hetket meille merkitsemällä #Ulkoluokkapäivä ja tekemällä joka päivä päivässä oppimaan ja pelaamaan ulkona!

KIITOSKÄYTÄT ULKOLUOKKAPÄIVÄ!

Kiitos liitymisestä liikkeen kanssa emme voi odottaa, mitä näet päivällä! Jaa tämä kollegoillesi ja ystävillesi, jotta voimme auttaa jokaista lasta tulemaan ulkona oppimaan ja pelaamaan joka päivä. 🙂 Katso päiväkohtaisia resursseja välilehtiä – ja tee oppimista ja leikkiä joka päivä!