Ulkoluokkapäivän ja Suomen lasten metsäretkipäivän ARVONTA!

4.5.2018

Hyviä uutisia: Ulkoluokkapäivään ja Suomen lasten metsäretkipäivään osallistuneiden kesken arvotaan  yhteistyökumppaneidemme lahjoittamia upeita ulko-opetukseen sopivia materiaaleja.
Oppi&Ilo kannustaa kaikkia lähtemään yhdessä ulos lahjoittamalla upouuden Luontoon! -korttipakan kolmelle Ulkoluokkapäivään ja Suomen lasten metsäretkipäivään osallistuvalle ryhmälle! Lisäksi kaikki ryhmässä saavat Luontopuuhaa -vihkosen, jossa on tietoa, hauskoja tehtäviä ja leikkivinkkejä. Luontoon! -pakka on loistava opetusväline vaikka metsäretkellä: jokaiselle lapselle tai pienryhmille voi jakaa tehtävä- ja tietokortteja, joiden kanssa voi lähteä tutkimaan metsää.
Ympäristökasvatuksen materiaalipankki MAPPA  laittaa arvontaan yhden Anna Kettusen ja Aulikki Laineen toimittaman “Ilmiöt ihmeteltäviksi – monialaisia ideoita ulkona oppimiseen” -kirjan (PS Kustannus). ”Ilmiöt ihmeteltäviksi” sisältää oppimiskokonaisuuksia mm. metsästä, suosta, Itämerestä, ihmisestä ja avaruudesta. Kirja innostaa ja inspiroi osallistavaan, toiminnalliseen ja
elämykselliseen ulkona oppimiseen esiopetuksesta yläkouluun.
Arvomme materiaalien saajat kaikkien tapahtumapäivään osallistuneiden kesken. Mukaan arvontaan pääset siispä ilmoittautumalla Ulkoluokkapäivään etusivulla ja viemällä lapset yhdessä ulos 17.5.2018.

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂