Yhdessä ulos Ulkoluokkapäivänä 17.5.2018!

29.3.2018

Kansainvälistä ulkona oppimisen ja leikin päivää vietetään jälleen 17. toukokuuta. Samana päivänä lähdetään myös retkelle Suomen lasten metsäretkipäivän merkeissä. Mikä olisikaan sopivampi tapa viettää Ulkoluokkapäivää kuin retkeillä keväisessä metsässä! Samalla voi niin leikkiä kuin oppia ja mielikin virkistyy. Tuttuun tapaan Ulkoluokkapäivää voi viettää myös toteuttamalla leikki- tai opetustuokion ulkona, vaikka koulun tai päiväkodin pihalla.

Ilmoita oma ryhmäsi, päiväkotisi tai koulusi mukaan Ulkoluokkapäivään tällä sivustolla kohdassa Lähde mukaan!
Sitten voittekin alkaa suunnitella toukokuista ulkoilupäivää tai -tuokiota. Inspiraatiota omaan Ulkoluokkapäiväänne löydät Vinkkejä -osiosta sekä MAPPA -materiaalipankista. Muiden osallistujien Ulkoluokkapäivä -tarinoita ja -ideoita ympäri maailman voit kurkistella Inspiroidu-osiosta. Muista myös jakaa omat vinkkisi Facebookissa ja Instagramissa tunnisteilla #ulkoluokkapäivä #ulkoluokka #OutDoorClassroomDay ja #yhdessäulos.

Ajankohtaista tietoa, tarinoita muista maista, vinkkejä ja muuta Ulkoluokkapäivään liittyvä löydät nyt myös Ulkoluokkapäivän Facebook-sivulta.

Lähde kanssamme ulos ja innosta muutkin mukaan 17.5.2018!

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂