Syksyn Ulkoluokkapäivä oli jättimenestys!

13.10.2017

FEE Suomi ja koko kansainvälinen Outdoor Classroom Day -kampanjaorganisaatio haluavat kiittää kaikkia lokakuussa sekä toukokuussa 2017 Ulkoluokkapäivään osallistuneita lapsia ja nuoria opettajineen! Osallistujia oli tänä vuonna huima määrä, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Päivän tunnelmapaloja jaettiin ahkerasti tunnisteilla #Ulkoluokkapäivä, #ulkoluokka ja #OutdoorClassroomDay. Muun muassa @feesuomi-intagram-tilillämme sekä osoitteessa http://ulkoluokkapaiva.org/inspiroidu/ voit ihailla kuvia ja terveisiä päivän tapahtumista.

Seuraavan kerran Ulkoluokkapäivää vietetään taas toukokuussa 2018. Olethan mukana silloin!

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂