TÄNÄÄN on kansainvälinen Ulkoluokkapäivä!

18.5.2017

Tänään vietetään maailman laajuista ulkona oppimisen juhlapäivää, johon osallistuu YLI MILJOONA lasta ja nuorta ympäri maailmaa. Myös meiltä Suomesta on mukana 2600 lasta ja nuorta – aivan upeaa!

Jaa kuvia, ideoita ja tunnelmia ulkona oppimisesta tänään tunnisteilla #outdoorclassroomday #ulkoluokka ja #karataanluontoon – nostetaan Suomi yhdessä ulkona oppimisen maailmankartalle!

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂