Osaa ulkona -päivä on jo ensi viikolla, tule mukaan!

11.5.2017

Osaa ulkona -päivää vietetään ensi viikolla 18.5.2017, olethan sinäkin jo ilmoittautunut tähän maailmanlaajuiseen ulkona oppimisen tapahtumaan! Osaa ulkona -päivän tarkoituksena on kannustaa koululuokkia ja päiväkotiryhmiä lähtemään ulos ja löytämään uusia, innostavia tapoja oppia. Luonto on monipuolinen oppimisympäristö: menkää metsään mittaamaan, laskekaa lajeja lätäkössä, retkeilkää rannalla, maalatkaa mättäällä tai piirtäkää pöllöjä pihalla. Innostakaa myös rinnakkaisluokat mukaan, yhdessä tekeminen on aina hauskempaa!

Pitäkää ensi viikolla yksi oppitunti tai kokonainen päivä ulkona, saatatte vaikka innostua jatkamaan ulkona oppimista koko kevään ajan! Ilmoittautua mukaan voitte tällä sivustolla, kohdassa “lähde mukaan”. Haastakaa mukaan vaikka koko koulu tai päiväkoti!

Omia ideoitanne Osaa ulkona -päivästä voitte jakaa Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä tunnistetta #ulkoluokka ja #outdoorclassroomday – nostetaan Suomi yhdessä ulkona oppimisen maailmankartalle!

.

Ensi viikko onkin varsinainen ulkona oppimisen superviikko, ja kansainvälisen Osaa ulkona -päivän lisäksi kannattaa samalla osallistua myös seuraaviin:

 

Lisää vinkkejä ulkona oppimiseen löytyy esimerkiksi MAPPA-materiaalipankista.

 

Kuva: FEE International

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂