Ole osa omaa taideteostasi.

1.9.2016

Piirtäminen, siitä tulee helposti mieleen siveltimet, liimapurkit. Mutta, mitä jos tänään tekisitkin taideteoksen ulkona, vaikka liiduilla tai ulkoa löytyvillä materiaaleilla?

Viemällä lasten luovan tekemisen välillä ulos- Osaa ulkona- hetki voi antaa lapsille hauskan inspiroitumisen hetken.

Lapsen kehitykselle luovuuden tukeminen on tärkeää. Samaan aikaan kun tehdään jotakin luovaa, voidaan antaa mielikuvituksen lentää ja rakentaa kaverisuhteita. Nämä ovat sosiaalisia taitoja joita tarvitaan tulevaisuudessa.

Tutustu lisää luovan tekemisen ja leikkimisen ideoihin ulkona.  Tule mukaan ja ilmoittaudu mukaan maailmanlaajuiseen 18.5.2017 vietettävään Osaa ulkona- tapahtumaan.

Blog-muse-logo

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂