Sir Ken Robinson kertoo, miksi ulkona oppiminen ja leikkiminen on olennaisen tärkeää

5.8.2016

Sir Ken Robinson nauhoitti tämän haastattelun, jonka kysymykset kerättiin Twitterin kautta, osana Unileverin pyykkibrändien (OMO jne.) edistämää Lika on hyväksi -kampanjaa.

Hän aloittaa toteamalla, että “leikki kaikissa muodoissaan ei ole mitään ajanhaaskausta…  jonka tulisi tehdä tilaa tärkeämmälle tekemiselle.” Hän jatkaa:

Leikki on lasten erittäin hyödyllinen ja luonnollinen tapa oppia… Leikillä on hyvin tärkeä osa älyllisten ja sosiaalisten taitojen sekä empatiakyvyn kehityksessä, mielikuvituksen laajentamisessa ja luovuuden tutkailussa.

Tästä huolimatta lapset leikkivät paljon vähemmän kuin aiemmin, Sir Ken sanoo.

Mitä voimme tehdä asialle? Osaa ulkona -päivä on vasta alkua…

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos ilmoittautumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Upeaa, että olet mukana!

Kiitos osallistumisestasi Ulkoluokkapäivään. Emme malta odottaa, että näemme mitä kaikkea keksittekään tehdä tämän päivän aikana! Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös työkavereillesi sekä tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂

Mahtavaa! Kivaa, että olet mukana!

Hienoa, että kannustat lapsesi koulua/päiväkotia mukaan Ulkoluokkapäivään!

Lähetämme sinulle pian kirjeen, jonka voit laittaa eteenpäin lapsesi päiväkodille tai koululle. Jaa tieto Ulkoluokkapäivästä myös tuttavillesi, jotta saamme mahdollisimman monta lasta ulos oppimaan ja leikkimään joka päivä 🙂